Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeval Groenlo Twee Doden En Drie Zwaargewonden Bij Ongeluk Op N18

Ongeval Groenlo: Twee doden en drie zwaargewonden bij ongeluk op N18

Inleiding

Een ernstig verkeersongeval op de N18 bij Groenlo heeft zondagmiddag twee dodelijke slachtoffers en drie zwaargewonden geëist. Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur ter hoogte van afrit 11, Groenlo-West.

Details van het ongeval

Volgens de politie kwamen de slachtoffers om bij een frontale botsing tussen twee auto's. Een van de auto's raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam op de andere weghelft terecht, waar het frontaal op de andere auto botste.

De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter, kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De twee inzittenden van de auto die van de weg raakte, een 40-jarige man uit Groenlo en een 38-jarige vrouw uit Lievelde, zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden. De drie inzittenden van de andere auto, een 45-jarige man uit Varsseveld, een 41-jarige vrouw uit Aalten en een 14-jarige jongen uit Varsseveld, zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek naar de toedracht

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De N18 was enige tijd afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Verkeer werd omgeleid via de af- en opritten van de A18.

Impact op de gemeenschap

Het ongeval heeft een grote impact op de gemeenschap van Groenlo en omstreken. De slachtoffers waren bekende inwoners van de regio. De gemeente Oost Gelre heeft laten weten dat er slachtofferhulp wordt aangeboden aan betrokkenen en nabestaanden.

Conclusie

Het dodelijke ongeval op de N18 bij Groenlo is een trieste gebeurtenis die veel verdriet en ontzetting veroorzaakt. De politie onderzoekt nog de toedracht van het ongeval, maar het is duidelijk dat er sprake was van een enorme impact met fatale gevolgen. Wij wensen de families en vrienden van de slachtoffers veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.


Comments